Werken bij

Totaal Techniek Groep

Over Totaal Techniek Groep

Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties.

Met onze jarenlange ervaring en specifieke kennis willen wij een onderscheidende rol spelen in de steeds veranderende markt. Totaal Techniek Groep draagt zo bij aan het duurzamer maken van gebouwen in combinatie met veiligheid, gezondheid en comfort. Dit doen we door gebouwinstallaties slim te ontwerpen, realiseren, beheren en exploiteren. Dit alles met respect voor de opdrachtgever, omgeving en de maatschappij.

Initatief wordt beloond

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek? Bij Totaal Techniek Groep krijg je de ruimte en vrijheid voor eigen initiatief.

Krachtige voorwaarden

Kwaliteit op de werkvloer wordt beloond. Uiteraard is dit afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. Onze salarissen liggen over het algemeen hoger dan de CAO Metaal & Techniek en andere installatiebedrijven.

Specialisten groeien door

Wil je echt stappen maken op technisch vakgebied? Bij ons krijg je volop doorgroeimogelijkheden. In plaats van een vastomlijnd opleidingstraject, maken wij graag een pakket op maat met je.

Alles voor topkwaliteit

Leg jij de lat hoog en ga je voor kwaliteit? Wij ook. Bij Totaal Techniek Groep werk je met de beste gereedschappen en materialen.

De vrijheid van eigen regie

Bij ons pak je de regie. Je bent geen klein onderdeel. Nee, jij bént het project. Je werkt aan een project van A tot Z en geeft hier je eigen invulling aan om het tot een goed einde te brengen voor onze opdrachtgever.

Over Totaal Techniek Groep

Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor vastgoedeigenaren, project-ontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Feiten & Cijfers

Met hoeveel collega's kom je werken? Totaal Techniek Groep leunt op jarenlange ervaring. Ook onze opdrachtgevers herkennen die ervaring.

170
+
Collega's
4
Vestigingen
17
+
Jaar ervaring
8
+
Certificeringen en keurmerken

Heb jij het TTG DNA?

Passen wij bij jou? En pas jij bij ons? Dat is de vraag. Neem jij graag initiatief, geloof je in topkwaliteit & houd je van vrijheid? De kans is groot dat je je baan bij TTG dan erg gaat waarderen.

check

Je neemt initiatief

Je houdt van vrijheid en niet van een baas die je precies komt uitleggen hoe je iets moet doen. Liefst pak je zelf de regie.

check

Je legt de lat hoog

Je hebt een hekel aan middelmatigheid. Je draait juist warm voor topkwaliteit. De béste adviezen, degelijke en robuuste installaties.

check

Je bent daadkrachtig

Jij zet die stap extra, waar anderen stoppen. Handen uit de mouwen. Je bent er wel van. Zo wil je ook benaderd worden.

Gewoon even appen

Wil je meer weten over werken bij TTG? Stuur even een appje. We helpen je dan graag verder met je vragen over jouw ontwikkelingsperspectief, je werkomgeving, onze cultuur en natuurlijk je salaris.

Ontvang de Job Alert

Een werkgever waar jij je verder kunt ontwikkelen: ben jij benieuwd? Blijf op de hoogte van onze vacatures.

Wij geloven niet in spam. Je ontvangt alleen een mail als er een voor jou relevante vacature wordt gepubliceerd. Akkoord?

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Er ging iets fout. Controleer de formulier velden